Follow n I will Follow back!!

Tuesday, 14 June 2011

kali pertama tatap mata dia...happy sgt!!

hari mggu selalunya sesuai tok kita berehat..tapi sye..agak kebosanan jgak lar sbb hari mggu kan..tkkn nk lepak dlm blik jea..tuh yg plan nak jmpa si dia nie.cuaca agak okeyh walaupum nampk mendung sket..tak lar panas sgt..tuh yg start nak pergi jmpa dia petang tuh..sblum tuh,petang tuh sorang junior nie nak suh blikan dia charger..sye angkut dia skali g the mines...tok carik barang..then pas dah bli..kiter org trus gerak g cheras..tempat si dia blaja..then dkat nak smpai tuh mcm gerimis jea..mula la pkir bukan2,nak trus ker or patah balik..then ambk kptsan trus jea..smpai jea kat cheras..si mamat junioe nie sye antar kat cc sbb aper tah..gian aper men cc..then mlm tuh ada pasar malam..sye msj dia ckp g lar psar dlu..sye tggu dkat restoran ameer jea...then,tggu punya tggu dkt nak 2 jam jgk larh..dia pum muncul..mser mmg berdebar jgk lar...tpi wat relaks jea..dia first2 dtg trus men dduk meja kat depan..dia ingt sye lom smpai..then dia call..dia ckp u kat mne..i kat blakang u lar..dia tol then dtg dgn segan silu dia tuh..dia mmg comel..rasa nk picit pipi dia tuh..mata dia besar sgt..hehe..mcm cartoon anime tuh.ahahha..then mula berbual..sye pndg mata dia lama jgak..tak kelip pum..dia bls pndgn sye tuh..dia comel sgt..tak thu lar mlm tuh mmg happy sembang ngn dia..then time balik sye temankn dia smpai umah sewa dia tuh..mser tuh hnya tuhan jea yg tahu betapa happy gila dapat jmpa dia...hehe..lama jgk jmpa dia smpai jam 11 jgak lar..hehe..anyway mmg kenangan terindah larh..hehe..kat snie ader sye slit kn pic dia..hehe..
time nie tak sdar sbb asyik tenung mata sye jea..hehe

0 comments:

Post a Comment

Pages

There was an error in this gadget