Follow n I will Follow back!!

Sunday, 17 April 2011

!!bila tak tidur malam!!

 
 
 
 
slm u all..mesti korang tertanya-tanya ngn en3 saya kali nie kan???...hehe..mmg ssh jgk klu benda nie berlaku pada diri kita sndiri.nak seimbangkan tuh..alamk ai..mls gila lar..tpi benda nie tidak sepatutnya berlku pum klu kita pndai atur hidup kita..saya disini nak trangkn bhwasanya yg sye dok merepek nie pasal tak tdur mlm..tapi tdur siang..hehe..stiap2 kali berlaku time kita bz nak wat asgnment last minute..then sok tertdur..mmg tak lar kan..bnyak g story..ada yg kerja time mlm lar..member2 lepak smpi overnight..tu yg tak bek tuh..leh wat kan sistem kita tdk berfgsi dgn bek..kwn saya kata sistem pertumbuhan terbantut..ada keplik aper..hahha..thats y saya menyarankn jgn tak tdur mlm..bleh mmbhaya kn ksihatan tuh..k lar..nie jea saya nk kongsi kan kat uall..daaa...

Saturday, 16 April 2011

!!Mari ramai join bloglist cik scha!!


Sapa2 yg nak join klik sini keyh!!

!!Saya Bertuah Jadi Followers Cik Scha!!

Pada 5 Terawal Akan dimasukkan dalam BLOGLIST tepi tue...
& yang lain-lain tue... Akan Di Masukkan dalam n3 melekat Sticky Post along 1 week.

Thursday, 14 April 2011

apabila pavi jadik tempat bertandang..haha

 
slm u alls..nak kongsi sket psl tempat2 lepak kite org lar..aku bkn sllu sgt lepak kat pavi..tpi skala2 cm tuh lar..haha..tpi best lar kan dpt lepak kat lorong yg ader starbuck tuh..byk lar mat saleh n foreigner kat situ..kat sii nak kongsi kn gmbar aku ngn member aku  jew..hehe..gmbar tak baper cantek lar..dslr tak bwk..huhuh..so lepas ie takda hala tuju nk lepak..g lar pavi keyh..mcm2 ada..

 sempat lagi si prince milo nie bergmbr..haha
 so dari kiri fikri..naim..adib..smstinya aq..ali n ujung farish..
 smua nk pose melampau..haha

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

jika nak tahu ngn lebih dekat.tkan kat atas nie.hehe

otak blurr memanjang!!..nak tlis aper kat blog nie..!!


slm u allz.aq bru jea selesai membaca entry yg best dari just khai tadi..walaupun aq nie blurr memanjang..sllu kosong jea otak..nak update blog tak thu nak tulis apa..t bersemak plak blog aku nnti tak update..kena spu2 smpah plak nanti..ada bloggers lain ckp bersawang??haha..tpi klu blur mcm aku nie..klu nk tdur mmg lena lar...tak pkir apa2..hahaha..pelik gak cmnie..smbung balek psl entry just khai tuh..dia ckp(ikut ayat aku lar)..blog nie kita isi tentang ilmu yg kita mau sharing..pasal kehidupan kita..pasal pengalaman lar katakan..slain tuh pum kita leh isi benda len jgk mcm slot2 brita..perkmbgn dunia n mcm2 lar..lepas aku baca tuh..baru otak aq berfgsi tok upadate blog aq nie..nak msuk mcm2 lar..yg penting korang jgk..tkot tak bermnat plak an..kali nie akn lbih mnarik lar..so pada sper2 yg blur gila mcm aku..bak kata lecturer aku..day dreaming..mcm dlm dunia ilusi scara sedar..k lar..tu jea aku nak cter kn..harap2 korang update sllu k..hehe..

Tuesday, 12 April 2011

bler aq ditgaskn tok mmbuat vdeo pendek..hehe

slm u all...sgt teruja ngn asgnment aku kali nie..nak kena adit vdeo plak nie..asgnment psl yang aku ckp an dlm post dlu..aq nak wat nak kena crik software yg tol2 aq serasi..haha..dah jmpa dh..harap adib,fikri ngn naem bersbr yea..aq wat tok korang mlm nie..hehe..k lar..nie jea yg aq nk kgsikn..sket jea..otak blurr selalu..k la..wslm u alls..

Monday, 11 April 2011

ceritera tentang syg aku nie..so special about it..

slm u all..hari nie aq nak kongikan sket tntg pompuan yg wat aq cair abes kat dia..aq tak thu lar knpa lar aq nie sng sgt serasi ngn dia..dia pum smer..the first thing..nmer dia wan nurlatifah..aq pgil wan jea..tpi yg sllu aq pkirkan tntg dia nie..psl kenapa lar aq tk jmpa dia sblum nie..mgkin ader hikmah dsbaliknya..dia mmg perfect sgt2 tok aq..wlaupun dia x scntik ayu raudhah..tpi pada aq dia mmg cntik dhati aq..yg pling pelik skali latar blakang aq ngn dia smuanya smer..aper yg aq sker..keturunan aq...pendapat aq..smua smer..dia mmg punya ciri2 pompuan yg aq crik sblum nie..dia sgt2 memahami aq..sgt2 ter istimewa sgt lar katakan..aq rser happy sgt ngn dia skrg..hehe..sgguh tak sgka2 sgt yg dia tlah plih aq sbgai tmn hdup dia..yela kan..aq tk sehensem awal ashaari pum..tpi aq trima seadanya dia..kat snie aq nak kongsikan pic dia kat korang..aq harap korang le lar komen2 sket..hehe..k u all..daaa....


Sunday, 10 April 2011

smalaman memikirkan final exam


salam u all..harap follower2 aq sihat2 sentiasa..yg tak sihat nyer aq lar..walaupun rser cm tak selesa bdan semenjak dua menjak n tiga menjak nie..hehe..tapi aq still always be happy with my life...
kali nie tak maucter panjag2..bertambah skit jari2 menaip keyboard yg nak tertggal nie..hahha..biasa alr org poyo aner gner keyboard mahal2 wlaupun pc aq nie canggih yg amat..haha..aq nak cter psl final exam aku yg bakal menjelang tiba..agak ssh hati memikirkan final exam aq nie..slalunya aq tak rasa mcm ni..smnjak dpt biasiswa kena lar blaja tol2 tuk dapat taeget yg di target kan..hehe..anyway kalini aq tkn hampakan papa n mama aq yg bekerja kuat demi aq n adik-beradik yg laen sampai berjaya..anyway tengs to papa n mama aq yg slalu mnyokong aq dalam pelajaran..syg papa n mama sgt2..n to my beloved person..always remember u..hehe..aq nak tunjuk kan bhawwa aq leh berjaya dalam hidup aq nie..aq harap korang doakan aku yea..6 subjek yg agak kritikal tok aku pelajari..tpi aq ttp tdak jemu ngn apa yg aq blajar slama nie..k korang pum jgn malas2 n blajar bersgguh2 keyh..bye u all..:)

Thursday, 7 April 2011

pengalaman 2hari semalam di kl..mmg besh!!

slm u all...ary nie aq nak kongsi sket pgalaman aku smasa di ibu kota malysia..cpital city lar kan..aper lagi..kuala lumpur lar..bkn aq tak pnha dtg sner..tpi mlm tu mmg happy gila kuar ngn kwn2 serumah..sekelas n pling besgh dpt knl kwn bru..hehe..sempena tuk aq n kwn2 nak siapkan asgnment bi aku tntg how to survive in life..babtu aq ngn kwn2 wat vdeo sket kat kl..n pling aku terkejut..kwn aq nie leh interview foreigner..aq pergi ngn 4 org lagi..nek keta lar kan..tkn nek mtor rmi2..hahha..yg pergi naem,baq,adib,fikri and aku lar..first2 smpi kl trus g umah kwn aku..mak dia smpai blanja kiter org mkn sate ngn buah tmbikai..sdap seh..adik fikri comel gila..gram jea aku takde adik an..uhuhuhu..mlm tu jgk kter org grak g BB(bkit bintang) tok wat vdeo mser jln kat situw n interview foreigner..nmer dia aq tak psti tpi dia gurls dari rusia tak silap aq..lepak punya lepak smapi pkul 4 pgi..
trus grak g umah kwn stu g..kat pantai dalam..huhuhu..nie sket2 lar gmbar aku n kwn2 kat pnatai dlm tuh..huhu..mcm knak2 riang..hehe...esok nyer dah blek dah..tpi nak cter g tkot terlbih page plak..hehhee...
 nie naim..sper2 nak knl dia leh lar gtau...mker market...hahaha

yg nie smestinya aku..kurang kerja mser nie...ahahha

 nie farish...nie lgi mamat poyo..aweks skliling leher...mmg trkmpul ngn pelakon2..

 nie sper tak knl..mamat jeram samj dari kampung ijok..antara bakal2 ustaz dlm mangement..nmer dia adib..

 nie baq..mker hensem ar tuh..haha

nie kanak2 riang..budak ribena..hahaha


Tuesday, 5 April 2011

mlm yg tak dsgka-sangka..baeknya kwn2 aku..aku terharu gila!!

salam u all...
hari ini aku nak kongsi sket cter psl kwn2 aku yg dok stu rumah ngn aku..aka homemate lar...
hehe..mgkin kali nie aku nak crita yg aku sgt2 tterharu ngn cara diorg lyn aku..
sgguh2 terharu..aku sdar2 jea jam dah pukul 10 sbb lpas mghrib aku tertidur..
then aku bgun lar..sbb ader org kejot aku..g pum aku mls nk mkn sket mser pagi..
tber2 kwn aku sorang nie kejut aku ckp..(zul..bgun..ader mknan tuh Baq blikan..g mkn sner..)
aku pnya lar cm lalok mser tuh..mantol lar sng cter..
tapi aku usha2 dlu tol kerw..then mmg ader tol2..tengs sgt2 to baq sbb blikan aku mknn..
mgkin dia tknk ggu aku tdur agaknya..babtu dia tak kjut kan..
tapi sgguh terharu sgt2..t klu ader mser aku blanja korang mkn plak yea..
tengs sgt..


Pages

There was an error in this gadget