Follow n I will Follow back!!

Wednesday, 24 August 2011

YaMaHa RxZ VS gAlAxY TaB VS AkU????!!



assalammualaikum..haaaa...hari nie milo nak cter kat korang barang yang milo ingin sgt nak beli..bkn teringin dah..mmg nak
miliki sendiri..hehe..so korang coment lar sket tentang barang2 nie yea..:)


first yamaha rxz 135 catalyzer..

nie lar mtosikal yg milo ingin sgt nak tunggang..sllu tgok org jea beli baru..tpi skrg nak usaha kan tok dapat mtor kegilaan
remaja zaman skrg nie..hehe..mtor nie ikut tuannya jgak..klu tuannya rajin nak belai selalu..jga selalu..mtor nie takkan rosak..
so..pada pandangan milo..milo pndai nak menjganya..sbb tahu psl basic2 tuk jaga mtor nie kan..klu leh mtor nie nanti nak beli
tuk kemudahan milo nak balik umah..klu tak asyik nak kena beli tiket then naik bas..klu tiket habis..haram tak balik umah..
adui..thats why milo tanamkn azam nak beli mtor nie tahun depan..insyaallah..klu milo dah beli milo post pic kat blog nie untuk
korang keyh..:








seconds.samsung galaxy tab 3g..

haaa..nie nak cter psl tablet plak nie..samsung galaxy tab nie bkn skadar tablet..tapi juga smartphone..samsung nie ada name lain..
p1000 namenya..suka sgt tgk reka bentuk dia..lgi pum memudahkn kita tuk melayari internet jgak..ada wifi tuh kan..samsung galaxy nie
punya os guna adroid..so cantik sket bler slide tuh..leh letak icon2 kat luar..klu kretif maybe lebih cntik dari org lain kot..
screen agak besar tapi tak sebesar ipad..mudah jgak t milo nak bawa sana sini..sng sket nak update  blog kat mana2..hehe..
hope so milo dapat beli tahun depan..

so nie lar barang2 yg milo wanted sgt tuh..untuk taun depan lar.taun nie haram kot nak beli..hehe..so harap2 milo dapat
capai impian milo tuk miliki barang2 kat atas nie..so doakan lar yea.. :)

10 comments:

echa takashimaya said...

insyallah.oh saya pon suke samsung galaxy tab juga =)

Miss Nadya said...

nad pon nak samsung galaxy..:)

::Mastura Zakaria:: said...
This comment has been removed by the author.
::Mastura Zakaria:: said...

jemput jenguk sesi blogger

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/11/permainan-sudah-bermula.html

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Post a Comment

Pages

There was an error in this gadget