Follow n I will Follow back!!

Thursday, 14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

jika nak tahu ngn lebih dekat.tkan kat atas nie.hehe

12 comments:

dwaty said...

salam perkenalan...

prince milo aka zul said...

slm ukhuwah.. :)

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

prince milo aka zul said...

yeah!!...gegar smpai runtuh..hehe

EJA said...

ssalam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

azi nur said...

hye singgah dari blog Abg ben!! jum gegar!

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

etiey.com© said...

salam kenal..

gegar dan follow!!! www.etiey.com

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN:Satu Haro Seratos Blog menyambong gegaran nya ke kumpulan 6 plak setelah kumpulan sebelom-sebelom ini iaitu kumpulan 1,2,3,4 dan 5 telah berjaya ku tawan.... :p

*Peace Yo!:)

Post a Comment

Pages

There was an error in this gadget