Follow n I will Follow back!!

Sunday, 17 April 2011

!!bila tak tidur malam!!

 
 
 
 
slm u all..mesti korang tertanya-tanya ngn en3 saya kali nie kan???...hehe..mmg ssh jgk klu benda nie berlaku pada diri kita sndiri.nak seimbangkan tuh..alamk ai..mls gila lar..tpi benda nie tidak sepatutnya berlku pum klu kita pndai atur hidup kita..saya disini nak trangkn bhwasanya yg sye dok merepek nie pasal tak tdur mlm..tapi tdur siang..hehe..stiap2 kali berlaku time kita bz nak wat asgnment last minute..then sok tertdur..mmg tak lar kan..bnyak g story..ada yg kerja time mlm lar..member2 lepak smpi overnight..tu yg tak bek tuh..leh wat kan sistem kita tdk berfgsi dgn bek..kwn saya kata sistem pertumbuhan terbantut..ada keplik aper..hahha..thats y saya menyarankn jgn tak tdur mlm..bleh mmbhaya kn ksihatan tuh..k lar..nie jea saya nk kongsi kan kat uall..daaa...

0 comments:

Post a Comment

Pages

There was an error in this gadget