Follow n I will Follow back!!

Thursday, 14 April 2011

otak blurr memanjang!!..nak tlis aper kat blog nie..!!


slm u allz.aq bru jea selesai membaca entry yg best dari just khai tadi..walaupun aq nie blurr memanjang..sllu kosong jea otak..nak update blog tak thu nak tulis apa..t bersemak plak blog aku nnti tak update..kena spu2 smpah plak nanti..ada bloggers lain ckp bersawang??haha..tpi klu blur mcm aku nie..klu nk tdur mmg lena lar...tak pkir apa2..hahaha..pelik gak cmnie..smbung balek psl entry just khai tuh..dia ckp(ikut ayat aku lar)..blog nie kita isi tentang ilmu yg kita mau sharing..pasal kehidupan kita..pasal pengalaman lar katakan..slain tuh pum kita leh isi benda len jgk mcm slot2 brita..perkmbgn dunia n mcm2 lar..lepas aku baca tuh..baru otak aq berfgsi tok upadate blog aq nie..nak msuk mcm2 lar..yg penting korang jgk..tkot tak bermnat plak an..kali nie akn lbih mnarik lar..so pada sper2 yg blur gila mcm aku..bak kata lecturer aku..day dreaming..mcm dlm dunia ilusi scara sedar..k lar..tu jea aku nak cter kn..harap2 korang update sllu k..hehe..

2 comments:

cinda said...

wah smart blog..
salam perkenalan..singgah dari blog abg ben
meh follow saye puloks

ceriteracinda.blogspot.com

prince milo aka zul said...

eh..takda lar smart sgt..buruk jea nie..hehe
slm perkenalan too...
okeyh..

Post a Comment

Pages

There was an error in this gadget